Foto’s 2015


DNRT WEK ZANDVOORT 500

CIRCUIT PARK ZANDVOORT

Op 21 november stond met de Zandvoort 500 de eerste ronde van het DNRT Winter Endurance Kampioenschap 2015/2015 op het programma. Bekijk hier de foto's.
Op 21 november stond met de Zandvoort 500 de eerste ronde van het DNRT Winter Endurance Kampioenschap 2015/2015 op het programma. Bekijk hier de foto’s.

VOLLEYBAL

ECARE APOLLO 8 – SVS SCHALKHAAR

SPORTHAL DE VESTE BORNE

Ecare Apollo 8 - SVS Schalkhaar - Sporthal De Veste Borne
Ecare Apollo 8 – SVS Schalkhaar – Sporthal De Veste Borne

CONRAD TWENTE RALLY

HENGELO

Hans Weijs - Jamilla van Altena - Volkswagen Golf 4 Kitcar - Conrad Twente Rally 2015-567
Op de eerste zondag van november werd in Hengelo en omgeving de Conrad Twente Rally en de Twente Short Rally verreden. Bekijk hier de foto’s van de laatste ronde van de Nederlandse Rally Kampioenschappen.

SUPERCAR CHALLENGE

FORMIDO FINALE RACES – TT-CIRCUIT ASSEN

De Supercar Challenge sloot het seizoen af tijdens de Formido Finale Races op het TT-Circuit van Assen.
De Supercar Challenge sloot het seizoen af tijdens de Formido Finale Races op het TT-Circuit van Assen.

SUPERCAR CHALLENGE

RACING FESTIVAL SPA FRANCORCHAMPS

Supercar Challenge - Racing Festival Spa Francorchamps
In het eerste weekend van oktober verzorgde de Supercar Challenge het hoofdprogramma van het Racing Festival op het circuit van Spa Francorchamps.

DNRT ENDURANCE

24 UUR VAN OSCHERSLEBEN

Na een paar jaar afwezigheid stond tijdens het laatste weekend van september de DNRT 24 uurs race op het programma. Plaats van handeling was de Motorsport Arena Oschersleben in Duitsland.
Na een paar jaar afwezigheid stond tijdens het laatste weekend van september de DNRT 24 uurs race op het programma. Plaats van handeling was de Motorsport Arena Oschersleben in Duitsland.

UNICA SCHUTTE ICT

HELLENDOORN RALLY 2015

Dennis Kuipers en Robin Buysmans winnen de Unica Schutte en ICT Hellendoorn Rally 2015 en mogen met de champagne spuiten op de dorpsstraat in Hellendoorn voor Restaurant De Kroon
Dennis Kuipers was samen met navigator Robin Buysmans tijdens de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally oppermachtig in de Ford Fiesta RS WRC van het FERM Powertools World Rally Team.
Bekijk hier de foto’s van de Hellendoorn Rally!

SUPERCAR CHALLENGE ON TOUR

BRANDS HATCH 

12 en 13 september was de Supercar Challenge te gast op het prachtige circuit van Brands Hatch in het Engelse Kent. Bekijk hier de foto's van de Supercar Challenge on Tour.
12 en 13 september was de Supercar Challenge te gast op het prachtige circuit van Brands Hatch in het Engelse Kent. Bekijk hier de foto’s van de Supercar Challenge on Tour.

24 HOURS OF ZOLDER

EDFO_24Z_20150830-084129-_DFO3809
24 HOURS OF ZOLDER De 24 Hours of Zolder is een uithoudingstest voor mens en machine. Hoewel de Wolf GB08’s van Avelon Formula en Bas Koeten Racing absoluut snel waren ging de overwinning naar de Porsche van Belgium Racing.

DNRT SUPER RACE WEEKEND

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 augustus stond het DNRT Super Racing Weekend op de kalender van Circuit Park Zandvoort. Edfo Fotografie was op zondag 9 augustus aanwezig. Op deze dag kwamen de Mazda MaX5 Cup, de snelle Porsches van de All Dutch Porsche Club Racing en de Formule bolides in de Formel Vau in actie op het Circuit van Zandvoort.
Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 augustus stond het DNRT Super Race Weekend op de kalender van Circuit Park Zandvoort. Edfo Fotografie was op zondag 9 augustus aanwezig. Op deze dag kwamen de Mazda MaX5 Cup, de snelle Porsches van de All Dutch Porsche Club Racing en de Formule bolides in de Formel Vau in actie op het Circuit van Zandvoort.

SUPERCAR CHALLENGE

GAMMA RACING DAY

Een hoogtepunt op de kalender van de Supercar Challenge powered bij Pirelli is de Gamma Racing Day. Ook dit jaar streden de coureurs weer voor volle tribunes om de prijzen, Bekijk hier de foto's.
Een hoogtepunt op de kalender van de Supercar Challenge powered bij Pirelli is de Gamma Racing Day. Ook dit jaar streden de coureurs weer voor volle tribunes om de prijzen, Bekijk hier de foto’s.

FORMULE 1 DEMO MAX VERSTAPPEN

GAMMA RACING DAY

Max Verstappen Toro Rosso Formule 1 demo tijdens de Gamma Racing Day op TT-Circuit Assen
Max Verstappen Toro Rosso Formule 1 demo tijdens de Gamma Racing Day op TT-Circuit Assen

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.