Syntix DNRT WEK Nieuwjaarsrace 2014

Met de Nieuwjaarsrace op Circuit Park Zandvoort is op de eerste zaterdag van 2014 het Nederlands autosport jaar begonnen. Met niet minder dan 43 auto’s aan de start, een aantal dat we de laatste jaren niet in een Winter Endurance Race gezamenlijk aan de start hebben gezien, beloofde het een spannende race te gaan worden.

Een Seat Leon Supercopa in de DNRT WEK Nieuwjaarsrace
Een Seat Leon Supercopa in de DNRT WEK Nieuwjaarsrace

Voeg daarbij de wisselende weersomstandigheden en de ruim twee uur die in het donker moeten worden gereden en je weet dat alle ingrediënten aanwezig waren om spektakel te garanderen. En spektakel, dat werd het op het Circuit van Zandvoort. De korte, maar hevige, regenbuien wisten enkele coureurs buitenspel te zetten en zorgden ervoor dat ook de pitcrews continue alert dienden te blijven.

Bekijk hieronder de foto’s van de DNRT WEK Syntax Nieuwjaarsrace 2014

Deze prachtige Porsche liet zich verrassen door de omstandigheden en zou helaas moeten uitvallen
Deze prachtige Porsche liet zich verrassen door de omstandigheden en zou helaas moeten uitvallen

Luc en Max Braams werden na de vier uur durende race als eersten afgevlagd. Vader en zoon, die de Las Moras Renault Megane deelden mochten als eersten gaan genieten van het traditionele vuurwerk dat naast het rechte stuk op het Zandvoortse Circuit werd ontstoken. Pim van Riet en Henk Thuis voegden zich in de Intrax Racing Radical SR8 al snel bij het winnaars duo. De derde plaats ging naar Bas van de Ven en Simon Knap in de MDM Motorsport BMW 320D WTCC.

De op deze pagina geplaatste foto’s zijn slechts een kleine selectie van de foto’s die zijn gemaakt tijdens de Syntix Nieuwjaarsrace 2014. Ben jij op zoek naar foto’s van een bepaalde deelnemer tijdens de Nieuwjaarsrace? Neem dan contact op via het formulier en dan gaan wij kijken welke foto’s er beschikbaar zijn en kunnen wij melden onder welke voorwaarden je in bezit kan komen van deze foto’s.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.