Zandvoort 500 DNRT WEK 2015/2016

Op zaterdag 21 november deed de winter in Nederland voor het eerst in het najaar van 2015 van zich spreken. Het kon dus bijna geen toeval zijn dat op deze dag met de Zandvoort 500 op Circuit Park Zandvoort de eerste ronde van het DNRT Winter Endurance Kampioenschap 2015/2016 op het programma stond.

Bekijk hieronder de foto’s van de DNRT WEK Zandvoort 500.

Bernhard ten Brinke kwam samen met Jelle Beelen tijdens de DNRT WEK Zandvoort 500 aan de start in een razendsnelle Renault RS.01 van Equipe Verschuur. Daarmee was het voor de concurrentie al snel duidelijk dat een tweede plaats het hoogst haalbare zou zijn als de rood-blauwe Renault RS.01 heelhuids aan de finish zou komen. Jeroen Bleekemolen en Vadim Gitlin waren de besten achter Ten Brinke en Beelen en stelden in hun Porsche 991 de tweede plaats veilig. Leon Rijnbeek en Sam Taheri reden in de Wolf GB08 van Bas Koeten Racing naar de derde plaats in de algemene uitslag.

In de Divisie 2 ging de overwinning naar Eric van de Munckhof en Henry Zumbrink in de BMW Z4 GTR. Het jonge talent Mika Morien pakte samen met Niels Langeveld en Ronald Morien in de Renault Clio de winst in Divisie 3 en in Divisie 4 ging de overwinning naar Henk Maassen en Robin Vogel in de Volkswagen Golf van Auto&Sport uit Hengelo.

Wil je foto’s bestellen? Volg dan deze link!

Wil je foto’s bestellen? Volg dan deze link!

De foto’s op deze pagina zijn slechts een kleine selectie van de foto’s die zijn gemaakt tijdens de Zandvoort 500, de eerste race van het DNRT Winter Endurance Kampioenschap 2015/2016 op Circuit Park Zandvoort. Ben jij op zoek naar foto’s van een bepaalde deelnemer? Neem dan contact op via het formulier en dan gaan wij kijken welke foto’s er beschikbaar zijn en kunnen wij melden onder welke voorwaarden je in bezit kan komen van deze foto’s.

Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.