Paasraces 2015 – Supercar Challenge

Tijdens de Paasdagen stond de traditionele opening van het Nederlandse autosport seizoen op de kalenders. Tijdens de Paasraces op Circuit Park Zandvoort verzorgde ook dit jaar de Supercar Challenge Powered bij Pirelli het hoofdprogramma.

Aan de start kwamen de Sport en Supersport klasses en ook de snelle prototypes van de Superlight Challenge. De GTB’s en GT’s komen later dit jaar pas voor het eerst in actie.

De op deze pagina geplaatste foto’s zijn slechts een kleine selectie van de foto’s die zijn gemaakt tijdens de openingsrace van de Supercar Challenge Powered by Pirelli op Circuit Park Zandvoort. Ben jij op zoek naar foto’s van een bepaalde deelnemer? Neem dan contact op via het formulier en dan gaan wij kijken welke foto’s er beschikbaar zijn en kunnen wij melden onder welke voorwaarden je in bezit kan komen van deze foto’s.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.