Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally 2014

Autosport minnend Nederland toog op 19 en 20 september weer naar het oosten des lands om het spektakel van de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally te aanschouwen. Helaas dit jaar met minder World Rally Cars dan tijdens de vorige editie, maar dat mocht de pret niet drukken.

Wat de pret wel drukte waren de weersomstandigheden. Betekende dikke mist op vrijdagavond dat vier van de zes te verrijden klassementsproeven moesten worden afgelast, zorgde zaterdagavond en heftige regen en onweersbui voor de afgelasting van nog een KP. Tel daarbij de vele vertragingen voor aanvang van de klassementsproeven en het is al snel duidelijk dat coureurs, publiek en pers al eens mooiere edities van de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally hebben meegemaakt. Hopelijk wacht ons volgend jaar weer een ouderwets lekkere editie!

Bekijk hieronder een kleine selectie van de foto’s gemaakt tijdens de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally. Natuurlijk zijn er veel meer foto’s gemaakt. Ben je op zoek naar foto’s van een coureur of team? Vraag er dan naar via het contact formulier in de rechter kolom, dan gaan wij de foto’s opzoeken en kunnen wij je melden onder welke voorwaarden je in bezit van de foto(s) kan komen.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de autosport.

Uitslag Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally 2014

1. Dennis Kuipers – Robin Buysmans / Ford Fiesta RS WRC

2. Bernhard ten Brinke – Davy Thierie / Ford Fiesta RS WRC

3. Kevin Kooijman – Hans van Goor / Mitsubishi Lancer EVO 10 R4

4. Piet van Hoof – Max Jacobs / Mitsubishi Lancer EVO 4

5. Bas van Kamperdijk – Gert Kamphuis / Ford Fiesta R5

6. Antoine van Ballegooijen – Johan Findhammer / Mitsubishi Lancer EVO 10 R4

7. Arjen de Koning – Sander van Barschot / Mitsubishi Lancer EVO 10 R4

8. Jan de Winkel – Radboud van Hoek / Renault Clio R3

9. Wouter Ploeg – Harm van Koppen / BMW 1M Coupé

10. René Kuipers – Kees Hagman / Ford Fiesta S2000

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.