Tank S Rally 2014

Zaterdag 15 maart stonden Emmeloord en Kampen en omgeving weer in het teken van de Tank S Rally. Ondanks dat de snelle en spectaculaire World Rally Cars ontbraken op de startlijst waren toch vele rallyfans uit heel Nederland naar de Noordoostpolder gekomen om de rally van dichtbij mee te maken.

Claude Bal en Brjorn Deforche in een Mitsubishi Lancer EVO 10 op weg naar de tweede plaats in de Tank S Rally
Claude Bal en Brjorn Deforche in een Mitsubishi Lancer EVO 10 op weg naar de tweede plaats in de Tank S Rally

Jasper van den Heuvel was samen met navigator Harmen Scholtalbers in de Mitsubishi Lancer EVO 10 van Van den Heuvel Motorsport oppermachtig tijdens de Tank S Rally. Een ‘clean sleep’ zat er echter niet in. Op de laatste klassementsproef moest hij de snelste tijd laten aan Claude Bal, ook al in een Mitsubishi Lancer EVO 10 gerund door Van den Heuvel Motorsport. Daarmee bleef Jasper van den Heuvel dus steken op vijftien overwinningen uit zestien klassementsproeven, maar dat maakte de feestvreugde bij de winnaars op het podium in Emmeloord er niet minder om. In de eindstand zou Claude Bal met navigator Bjorn Deforche tweede worden. Piet van Hoof en Max Jacobs werden derde, net als de twee voor hun geëindigde equipes met een Mitsubishi Lancer EVO 10.

De op deze pagina geplaatste foto’s zijn slechts een kleine selectie van de foto’s die zijn gemaakt tijdens de Tank S Rally 2014. Ben jij op zoek naar foto’s van een bepaalde deelnemer? Neem dan contact op via het formulier en dan gaan wij kijken welke foto’s er beschikbaar zijn en kunnen wij melden onder welke voorwaarden je in bezit kan komen van deze foto’s.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Uitslag Tank S Rally 2014:

1. Jasper van den Heuvel – Harmen Scholtalbers / Mitsubishi Lancer EVO 10

2. Claude Bal – Bjorn Deforche / Mitsubishi Lancer EVO 10

3. Piet van Hoof – Max Jacobs / Mitsubishi Lancer EVO 10

4. Antoine van Ballegooijen – Johan Findhammer / Mitsubishi Lancer EVO 10

5. Wim Muilwijk – Patrick Lipholt / BMW E46 M3

6. Steen Andersen – Iben Louring / Mitsubishi Lancer EVO 10

7. Ib Kragh – Mie Petersen / Peugeot 207 S2000

8. Martin van Iersel – Sylvia Visser / Mitsubishi Lancer EVO 10

9. Dirk Garvelink – Nicky van Gerwen / Nissan 350Z

10. Gerben Brouwer – Niels Kroeze / Audi S2

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.