GTC Rally 2014 – Etten-Leur

Etten-Leur en omstreken stonden op 4 en 5 juli weer in het teken van de GTC Rally. Al tijdens de eerste boucle van drie klassementsproeven werd duidelijk dat Bob de Jong veel te sterk was voor de concurrentie.

De coureur had na die eerste drie proeven al een voorsprong van negenentwintig seconden op Edwin Schilt, de winnaar van vorig jaar. Toen later, diep in de befaamde Nacht van Achtmaal, ook nog eens de dynamo van Schilt’s Subaru Impreza WRC kapot ging was de wedstrijd met nog een dag te gaan eigenlijk al beslist.

Arjen de Koning en Piet van Hoof konden in hun Mitsubishi’s Lancer EVO het tempo niet volgen en eindigden zaterdag avond op het finishpodium in Etten-Leur als tweede en derde. Timothy van Parijs pakte in de machtige Porsche 997 GT3 een vierde plaats. Antoine van Ballegooijen completeerde de top vijf.

Bekijk hieronder een kleine selectie van de foto’s gemaakt tijdens de GTC Rally in en om Etten-Leur. Natuurlijk zijn er veel meer foto’s gemaakt. Ben je op zoek naar foto’s van een coureur of team? Vraag er dan naar via het contact formulier, dan gaan wij de foto’s opzoeken en kunnen wij je melden onder welke voorwaarden je in bezit van de foto(s) kan komen.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de autosport.

UITSLAG GTC RALLY 2014 ETTEN-LEUR:

  1. Bob de Jong – Kees Hagman / Mitsubishi Lancer WRC 05
  2. Arjen de Koning – Sander van Barschot / Mitsubishi Lancer EVO 10 R4
  3. Piet van Hoof – Max Jacobs / Mitsubishi Lancer EVO 10
  4. Timothy van Parijs – Kurt Heyndrickx / Porsche 997 GT3
  5. Antoine van Ballegooijen – Johan Findhammer / Mitsubishi Lancer EVO 10
  6. Johan Faes – Christiaan van der Rijssen / Mitsubishi Lancer EVO 9
  7. Edwin Schilt – Lisette Bakker / Subaru Impreza WRC S14
  8. Adwin Hoondert – Ruud Koole / Mitsubishi Lancer EVO 10
  9. Wim Muilwijk – Saskia Bleijenberg / BMW M3
  10. Michiel Becx – Edwin Kuijpers / Citroen DS3 R3T

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.