GTC Rally 2013 – Etten-Leur

Edwin Schilt heeft verrassend de GTC Rally in Etten-Leur gewonnen. In deze rally waarbij de rallyequipes tijdens de eerste etappe weer een échte ‘Nacht van Achtmaal’ kregen voorgeschoteld, werden de grootste verschillen ook tijdens die eerste etappe gemaakt. Vele lekke banden gooiden roet in het eten voor onder anderen Erik van Loon en Jasper van den Heuvel, die uiteindelijk nog wel op respectievelijk een derde en vijfde plaats wisten te finishen.

Door een zware crash op hoge snelheid waarbij ze met hun Citroen C4 WRC op KP ‘De Hel’ tegen een boom knalden was het voor Jeroen Swaanen en navigator Davy Thierie einde wedstrijd. Leider na etappe 1, Bob de Jong, ging op dag 2 wegens familie omstandigheden niet meer van start. De tweede plaats in de GTC Rally ging naar Piet van Hoof.

Bekijk hieronder een kleine selectie van de foto’s gemaakt tijdens de GTC Rally. Natuurlijk zijn er veel meer foto’s gemaakt. Ben je op zoek naar foto’s van een coureur of team? Vraag er dan naar via het contact formulier, dan gaan wij de foto’s opzoeken en kunnen wij je melden onder welke voorwaarden je in bezit van de foto(s) kan komen.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de autosport.

Uitslag GTC Rally 2013:

  1. Edwin Schilt – Lisette Bakker / Subaru Impreza WRC S14
  2. Piet van Hoof – Max Jacobs / Mitsubishi Lancer EVO 4
  3. Erik van Loon – Harmen Scholtalbers / Ford Focus RS WRC 09
  4. Arjen de Koning – Hein Verschuren / Mitsubishi Lancer EVO 7
  5. Jasper van den Heuvel – Jac Gillis / Mitsubishi Lancer EVO 10
  6. Johan Faes – Arie Lekkerkerker/ Mitsubishi Lancer EVO 9
  7. Wouter Ploeg – Harm van Koppen / BMW 1M Coupe
  8. Antoine van Ballgooijen – Johan Findhammer / Mitsubishi Lancer EVO 10
  9. Mats van den Brand – Eddy Smeets / Nissan 350Z
  10. Theo van den Berg – Etienne Struijs / Nissan 350Z

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.