DNRT Racing Days 1 2014 – Auto’s B

Op 5 april mocht na een lange winterstop de helm weer worden opgezet, de brandvaste raceoverall en de raceschoenen aangetrokken en de gordels weer vastgesnoerd worden. De eerste DNRT race van 2014 was een feit. Hoog tijd om volgas richting de Tarzanbocht te stuiven.

De DNRT Vrije Formule Klasse, een van de klasses die op vrijdag 5 april het DNRT seizoen 2014 mochten openen
De DNRT Vrije Formule Klasse, een van de klasses die op vrijdag 5 april het DNRT seizoen 2014 mochten openen

De DNRT Racing Days 1 trapten af met de Auto’s B. Dat betekende dus dat de er weer geracet kon worden in de Mazda MaX5 Cup, de Alfa’s in de Squadra Italia, de regelmatig op twee wielen door de bocht scheurende Volvo 360’s en de lichtgewicht DNRT Westfield Cup. Daarnaast was er ook weer ruimte voor formule auto’s op Circuit Park Zandvoort in de DNRT Vrije Formule Klasse.

De op deze pagina geplaatste foto’s zijn slechts een kleine selectie van de foto’s die zijn gemaakt tijdens de eerste DNRT B racedag. 2014. Ben jij op zoek naar foto’s van een bepaalde deelnemer tijdens de DNRT Racing Days 1? Neem dan contact op via het formulier en dan gaan wij kijken welke foto’s er beschikbaar zijn en kunnen wij melden onder welke voorwaarden je in bezit kan komen van deze foto’s.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.