DNRT Finale Races 2014 – Auto’s A – Circuit Park Zandvoort

Zaterdag 11 oktober werd voor de laatste keer in 2014 het licht op groen gezet voor de heren en dames coureurs in de DNRT Auto’s A categorieën. Onder wisselende weersomstandigheden mocht er nog één keer worden gestreden voor de prachtig mooie trofeeën van de DNRT organisatie.

Bekijk hieronder de foto’s van de Auto’s A, met ondermeer de sportklasse, supersportklasse, toerklasse en natuurlijk ook de diverse spectaculaire Porsche klasses op het Zandvoortse asfalt tijdens de DNRT Finale Races 2014.

De hier getoonde foto’s zijn slechts een kleine selectie van de foto’s gemaakt door Edfo Fotografie tijdens de DNRT Finale Races 2014 Auto’s A. Ben je opzoek naar foto’s van andere deelnemers? Neem dan even contact op via het formulier op deze site. Dan gaan wij op zoek naar de plaatjes!

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.