DNRT Finale Races 2013 – Auto’s A – Circuit Park Zandvoort

Op vrijdag 18 oktober trapten de coureurs uit de DNRT Auto’s A categorie het DNRT Finale Races weekend op Circuit Park Zandvoort af. Tijdens de laatste races in de E30 Cup ging de winst in beide races naar Bas Nederlof, terwijl Ard Keff zich kampioen over 2013 mag noemen. Erik-Jan van Beek met de snelle BMW Compact was in de eerste race van de Sportklasse oppermachtig, maar tijdens race twee moest hij de door brandstof gebrek de overwinning aan Martijn Kool in de oranje Renault Clio laten. Daarmee pakte Kool tevens de dagoverwinning van de laatste DNRT Auto’s A racedag.

DNRT Supersporklasse
DNRT Supersporklasse

In de Supersport klasse stond er geen maat op William Coppes in de bloedsnelle BMW E46. In beide races over twaalf ronden wist hij meer dan een halve minuut voorsprong te nemen. De eerste Toerklasse race ging naar Roy van Voorts, terwijl de tweede race een prooi werd voort de Brabant Racing 2 BMW E36. In de B18Cup was Nico Koetsveld tot twee keer toe de sterkste.

Bekijk hieronder de foto’s van de DNRT Finale Races!

Toyota GT86 Cup
Toyota GT86 Cup

Tijdens de DNRT Finale races werd niet alleen gestreden om de bekers en terug gekeken op het afgelopen seizoen, er werd ook nadrukkelijk naar de toekomst gekeken. In de pitbox van Bas Koeten Racing stond namelijk een prachtige, raceklare Toyota GT86 Cup te pronken. Een auto met veel potentieel die vanaf volgend jaar ondermeer kan worden ingezet in verschillende klasses van het DNRT, waaronder ook de Endurance Cup. Kijk voor meer informatie over dit mooie initiatief op www.gt86cup.nl

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.