DNRT Auto’s A en B – Circuit Zolder

De coureurs uit de DNRT Auto’s A en Auto’s B waren op 21 mei waren op woensdag 21 mei naar het zuiden afgereisd waar het licht op groen ging voor hun races op Circuit Zolder.

Milko Mebus in de DNRT E30 Cup op Circuit Zolder
Milko Mebus in de DNRT E30 Cup op Circuit Zolder

Aan de start van de DNRT races op de Omloop van Terlaemen in Heusden-Zolder verschenen ondermeer de Mazda MaX5 Cup, Volvo 360 Cup, Squadra Italia en de Porsche 944 Cup. Daarnaast mocht natuurlijk ook de populaire E30 Cup niet ontbreken, evenals de toer- sport- en supersport klasses.

Bekijk hieronder de foto’s van de DNRT Races op Circuit Zolder

De op deze pagina geplaatste foto’s zijn slechts een kleine selectie van de foto’s die zijn gemaakt tijdens de Autosportinfo.com Nieuwjaarsrace 2015. Ben jij op zoek naar foto’s van een bepaalde deelnemer tijdens de Nieuwjaarsrace? Neem dan contact op via het formulier en dan gaan wij kijken welke foto’s er beschikbaar zijn en kunnen wij melden onder welke voorwaarden je in bezit kan komen van deze foto’s.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.