24 Hours of Zolder 2015

Een echte uithoudingstest voor mens en machine, dat is de 24 Hours of Zolder elk jaar weer. De mechaniek krijgt het daarbij zwaar te verduren met de vele remzones op het Circuit van Zolder, maar ook de concentratie van de coureurs wordt enorm aangesproken. Door de vele auto’s op het relatief korte circuit zijn zij elke ronde opnieuw met manoeuvres bezig om langzamere deelnemers op een ronde te zetten, of een snellere auto doorgang te verlenen.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


 

Dit maakt de 24 Hours of Zolder mede tot één van de zwaardere Endurance races. Ook dit jaar bleek een Porsche weer over het meeste uithoudingsvermogen te beschikken. De Porsche 991 van Belgium Racing bleek net als in de twee voorgaande jaren de betrouwbaarste waardoor Derdaele, Hoevenaars, Goossens en Heyer er met de overwinning vandoor konden gaan.

De Wolf GB08 prototypes van Avelon Formula en Bas Koeten Racing bleken ook dit jaar weer uiterst rap, maar het ontbrak nog enigszins aan de benodigde betrouwbaarheid om tot de finish mee te kunnen doen voor de overwinning. De waanzinnig snelle Ivan Bellarosa, die op donderdag de pole position wist te veroveren, moest samen met teamgenoten Belotti en Geoffroy genoegen nemen met de tweede plaats. De beste Bas Koeten Racing Wolf was die van Simon Knap, Joey van Splinteren, Kris Cools en Rik Breukers die net naast het podium eindigden op de vierde plaats. De Porsche 991 van Thiers, Thiers, Hoogaars, De Laet en Maassen werd derde.

De foto’s op deze pagina zijn slechts een kleine selectie van de foto’s die zijn gemaakt tijdens de races van de 24 Hours of Zolder op Circuit van Zolder. Ben jij op zoek naar foto’s van een bepaalde deelnemer? Neem dan contact op via het formulier en dan gaan wij kijken welke foto’s er beschikbaar zijn en kunnen wij melden onder welke voorwaarden je in bezit kan komen van deze foto’s.

Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.