17e RABO Slangenbeekloop Hengelo

IJzige weersomstandigheden met temperaturen rond het vriespunt en daarbij natte sneeuw en regen weerhielden een heleboel hardlopers er niet van om om aan de start te verschijnen van de 17e RABO Slangenbeekloop. Het was dan ook weer een drukte van belang op zondagochtend 18 januari bij Winkelcentrum Slangenbeek waar het startschot werd gegeven.

Thijs Wiggers op weg naar winst op de tien kilometer van de Slangenbeekloop in Hengelo
Thijs Wiggers op weg naar winst op de tien kilometer van de Slangenbeekloop in Hengelo

Thijs Theunissen was de snelste op de zes kilometer loop bij de heren onder de veertig. Twintig minuten en zeven seconden na de start mocht hij als eerste de warmte van Wijkcentrum Slangenbeek weer opzoeken. Bij de heren boven veertig was Rob Benerink de snelste. Bij de dames was Bianca Fortkamp de snelste op de zes, met een tijd van drieëntwintig minuut dertien. Mariëlle Stoelinga was als eerste binnen bij de dames boven veertig.

Bekijk hieronder de foto’s van de 17e RABO Slangenbeekloop 2015

Ingrid Prigge, snelste op de tien kilometer
Ingrid Prigge, snelste op de tien kilometer

Op de tien kilometer was de snelste tijd voor Thijs Wiggers. Hij won de Slangenbeekloop met een tijd onder de vijfendertig minuten. In de categorie mannen veertig plus ging de eer naar Tom Hoefnagels. De snelste dame op de lange afstand was Ingrid Prigge. Kirsten Pondman was de snelste vrouw onder veertig, al kon zij het tempo van Prigge niet bijhouden waardoor ze dus naast de algemene overwinning greep.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.