Final 4 – DNRT Winter Endurance Kampioenschap

Rallyrijder Erik van Loon heeft samen met Harrie Kolen en Mike Verschuur de Final 4 gewonnen. Zij deden dat in de machtige Renault RS01 van Equipe Verschuur. De Final 4 was de laatste ronde van het Winter Endurance Kampioenschap 2015/2016 waarin Sebastiaan Bleekemolen de titel veiligstelde.

Bekijk hieronder de foto’s van de DNRT WEK Final 4.

Tijdens de kwalificatie kon alleen de Bas Koeten Racing Wolf GB08 van Leon Rijnbeek en Leonard Hoogenboom het tempo van de indrukwekkende Renault RS01 bijbenen. Tijdens de race ging het tijdens een pitstop mis, met een korte maar hevige brand tot gevolg. Met twaalf ronden achterstand konden Rijnbeek en Hoogenboom alsnog hun weg vervolgen, maar door dit incident waren zij natuurlijk kansloos voor de overwinning. Uiteindelijk finishten zij als vijfde.

De tweede plaats ging naar Cor Euser en Bas Barenburg in een Lotus Evora, gevolgd door Eric van den Munckhof en Bob Herber in een Porsche. Winst in de divisie twee ging naar Eric van den Munckhof en Henry Zumbrink in een BMW Z4 GTR. Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen waren in hun Renault Clio de snelsten in divisie 3, terwijl Karel Neleman en Mark Verhaegh de hoogste trede van het divisie 4 podium mochten betreden.

Wil je foto’s bestellen? Volg dan deze link!

Wil je foto’s bestellen? Volg dan deze link!

De foto’s op deze pagina zijn slechts een kleine selectie van de foto’s die zijn gemaakt tijdens de Nieuwjaarsrace, de tweede race van het DNRT Winter Endurance Kampioenschap 2015/2016 op Circuit Park Zandvoort. Ben jij op zoek naar foto’s van een bepaalde deelnemer? Neem dan contact op via het formulier en dan gaan wij kijken welke foto’s er beschikbaar zijn en kunnen wij melden onder welke voorwaarden je in bezit kan komen van deze foto’s.

Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.