DNRT WEK Nieuwjaarsrace 2013 – Circuit Park Zandvoort

De kop is er af. De eerste race van 2013 op Circuit Park Zandvoort is al weer gefinisht. Onder de knallen van een daverend vuurwerk was het de Renault Megane Trophy van Duncan Huisman en Luc Braams die aan het eind van de vier uur durende race als eerste over de finish kwam.

Ook tijdens de kwalificatie waren zij het snelst, en alleen kort na de start moesten zij de eerste positie kortstondig aan de Sotrax Albert Porsche met Kees Bouhuys, Michael Bleekemolen, Sebastiaan Bleekemolen en Jeroen Mul laten. Maar al na een paar rondjes had de Blauwe Megane de leiding weer overgenomen. Uiteindelijk was de voorsprong zelfs groot genoeg om een half uur voor de finish na een lichte touché uit voorzorg een extra pitstop te maken om de schade te checken. De derde plaats ging naar de equipe Wilkens / Van der Zande / Kraan / Bettini in een Saker.

Bekijk hieronder een selectie van de foto’s gemaakt tijdens de DNRT WEK Nieuwjaarsrace 2013.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de autosport.

Uitslag DNRT WEK Nieuwjaarsrace 2013:

1. Braams / Huisman
2. Bouhuys / M. Bleekemolen / S. Bleekemolen / Mul
3. Wilkens / V.d. Zande / Kraan / Bettini
4. Van Hulst / V.d. Ven / Verheul
5. Den Dekker / Schaap
6. De Laat / Severs
7. Van Geffen / V.d. Valk
8. Bessem / Hilders
9. Braams / Molenaar
10. Pronk / V. Beek

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.