DNRT WEK 4 uur van Zandvoort – Circuit Park Zandvoort

Met overmacht wisten Jeroen, Sebastiaan en Michael Bleekemolen samen met Kees Bouhuys in de Sotrax Porsche 997 GT3 de winst in de derde ronde van het DNRT Winter Endurance Kampioenschap te winnen. Al snel na de start werd duidelijk dat de concurrentie geen schijn van kans had.

Aan de finish van de 4 uurs-race hadden de als tweede gefinishte White en Sharp in de Ginetta G55 een achterstand van maar liefst 5 ronden op de winnaars.

In de Divisie 4 (de diesel-klasse) ging het er een stuk spannender aan toe. Tot een paar ronden voor het eind gingen Liesette en Max Braams in de BMW van Las Moras Racing aan de leiding. Een paar ronden voor het eind van de race moesten zij de leiding na een spannende strijd afstaan aan de BMW 123D van Veltman en Bol. Maar ook daarna ging de strijd op het scherpst van de snede door waarbij Veltman en Bol uiteindelijk als eerste het zwart-wit geblokt zagen met een voorsprong van slechts een halve seconde op Braams/Braams en dat na vier uur racen!

Divisie 3 werd gewonnen door de Greenwood Racing BMW Compact van Groenewoud en Robijn. De eerste prijs in Divisie 2 ging naar Den Dekker en Schaap in de MDM Motorsport BMW 120D Modified, voor Harry Hilders en en Bas Koeten, die voor de gelegenheid achter het stuur was gekropen van zijn Bas Koeten Racing SEAT Leon Supercopa.

Bekijk hieronder een selectie van de foto’s gemaakt tijdens de DNRT WEK 4 uur van Zandvoort 2013.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de autosport.

Uitslag DNRT WEK 4 uur van Zandvoort 2013:

1. Kees Bouhuys, Jeroen, Michael en Sebastiaan Bleekemolen / Porsche 997 GT3 Cup
2. Colin White – Tom Sharp / Ginetta G55
3. Eddie den Dekker – Michel Schaap / BMW 120D
4. Harry Hilders – Bas Koeten / SEAT Leon Supercopa
5. Kevin Veltman – Maurice Bol / BMW 123D
6. Liesette Braams – Max Braams / BMW 123D
7.  Kevin Veltman – Lev Fridman – Ramon Vos / BMW 123D
8. Marcel Schoonhoven – Ramon Vos / BMW 123D
9. Wilbert Groenewoud – Marcel Robijn / BMW
10. Philip Romijn – Robert Westerholt / BMW E46 M3 Cup

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.