Supercar Challenge – Formido Finale Races TT-Circuit Assen

De Supercar Challenge Powered by Pirelli sloot het seizoen af tijdens de Formido Finale Races op het TT-Circuit van Assen. Aan de start kwamen de GT’s, sportdivisies en de Superlights. De zon was nergens te bekennen tijden de Formido Finale Races. Het TT-Circuit was bijna het hele weekend bedekt met een laag water en daarbij werd het zicht zo nu en dan ook nog eens belemmert door mist. Tijdens het Racing Festival op Spa Francorchamps hadden Koen Bogaerts, Mark van der Aa en Pieter van Soelen in hun BMW van JR Motorsport de titel in de Supersport klasse al binnengesleept, maar in alle andere klasses moest de beslissing in het kampioenschap nog vallen.

Bekijk hieronder de foto’s van de Supercar Challenge op het TT-Circuit van Assen.

Wil je foto’s bestellen? Volg dan deze link!

Wil je foto’s bestellen? Volg dan deze link!

In de Super GT klasse ging de titel uiteindelijk naar Roger Grouwels en Kelvin Snoeks in de machtige Dodge Viper GT3-R waarmee zij Nicolas Vandierendonck en Jeffrey van Hooydonk voorbleven. Het kampioenschap in de GTB klasse ging naar het Belgisch/Nederlandse trio Patrick Lamster, Donald Molenaar en Kris Cools met de Porsche van EMG Motorsport. Wiebe Wijtzes kende in zijn Renault Clio, ook al van het Belgische EMG Motorsport, een sterk seizoen dat hij bekroonde met de titel.

De Superlichts maakten ook in 2015 weer deel uit van de Supercar Challenge. Sam de Jonghe en Luc de Cock pakten in hun Norma 20FC van Deldiche Racing het kampioenschap, voor de Bas Koeten Racing Wolf GB08 van Yorck Schumacher en de supersnelle Joey van Splunteren. Filip Declercq won de Superlight 2 klasse, ook al in een Norma.

De foto’s op deze pagina zijn slechts een kleine selectie van de foto’s die zijn gemaakt tijdens de races van de Supercar Challenge op het TT-Circuit van Assen. Ben jij op zoek naar foto’s van een bepaalde deelnemer? Neem dan contact op via het formulier en dan gaan wij kijken welke foto’s er beschikbaar zijn en kunnen wij melden onder welke voorwaarden je in bezit kan komen van deze foto’s.

Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.