Supercar Challenge – DTM weekend – Circuit Park Zandvoort

De Supercar Challenge powered by Pirelli kwam tijdens het DTM weekend in actie op het Circuit van Zandvoort. Aan de start kwamen de twee snelste klasses van de Supercar Challenge, de GT en GTB divisies.

 

In beide Supercar Challenge races tijdens het DTM weekend op Circuit Park Zandvoort ging de winst in de GT divisie naar Henry Zumbrink in de Volvo S60 V8. Roger Grouwels was tot twee keer toe tweede in de machtige Dodge Viper GT3-R. Ward Sluys en Frédérique Jonckheere wonnen de GTB divisie in de eerste race met de JR Motorsport BMW M4 Silhouette. In de tweede race werd de GTB klasse gewonnen door Milan Dontje en Ferdinand Kool in de Day-V-Tec Corvette GT4.

De op deze pagina geplaatste foto’s zijn slechts een kleine selectie van de foto’s die zijn gemaakt van de Supercar Challenge Powered by Pirelli tijdens het DTM weekend op Circuit Park Zandvoort. Ben jij op zoek naar foto’s van een bepaalde deelnemer? Neem dan contact op via het formulier en dan gaan wij kijken welke foto’s er beschikbaar zijn en kunnen wij melden onder welke voorwaarden je in bezit kan komen van deze foto’s.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.