Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally 2015

18 en 19 september was in Hellendoorn en omgeving weer het geronk te horen van krachtig getunede auto’s. Dat kon maar één ding betekenen, Nederlands grootste rally werd verreden. Op de smalle en uitdagende wegen werd er door de rallyrijders gestreden om de seconden op weg naar de overwinning. Dennis Kuipers en navigator Robin Buysmans waren in hun Ford Fiesta WRC vanaf de eerste klassementsproef van de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally heer en meester in de wedstrijd die hij al twee keer eerder wist te winnen. Bernhard ten Brinke was met eenzelfde auto onderweg, maar kon het tempo van Kuipers niet bijbenen, het werd al snel duidelijk dat de tweede plaats voor Ten Brinke het hoogst haalbare zou zijn.

De derde WRC in Nederlands grootste rally was de Subaru Impreza WRC S14 van Erik van Loon, maar hij had moeite om het tempo te vinden. Hij moest zelfs de op papier langzamere Ford Fiesta R5 van Hans Weijs Junior voor laten gaan, die daarmee de laatste plaats op het podium mocht bemannen. De vijfde plaats ging naar Jasper van den Heuvel waarmee hij uitstekende zaken deed in zijn jacht op het kampioenschap. Omdat de top vier in de uitslag van de Hellendoorn Rally niet het hele kampioenschap rijden vormen zij geen bedreiging voor Van den Heuvel in de titelstrijd.

Door zijn derde overwinning op rij in de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally komt Dennis Kuipers op gelijke voet te staan met Erwin Doctor, die de wedstrijd van 1988 tot en met 1990 wist te winnen.

Wil je foto’s bestellen? Volg dan deze link!

Wil je foto’s bestellen? Volg dan deze link!

De foto’s op deze pagina zijn slechts een kleine selectie van de foto’s die zijn gemaakt tijdens de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally. Ben jij op zoek naar foto’s van een bepaalde deelnemer? Neem dan contact op via het formulier en dan gaan wij kijken welke foto’s er beschikbaar zijn en kunnen wij melden onder welke voorwaarden je in bezit kan komen van deze foto’s.

Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.