Conrad Twente Rally 2015 – Hengelo

Het Nederlands rallyseizoen werd op de eerste zondag van november afgesloten in en om Hengelo met de Conrad Twente Rally. Zowel het Nederlands Rally Kampioenschap als het Nederlands Short Rally Kampioenschap moest de beslissing in Hengelo vallen, al waren respectievelijk Jasper van den Heuvel en Ruurd Ochse al bijna zeker van de titels. Beiden wisten dan ook de verwachtingen waar te maken.

Bekijk hieronder de foto’s van de Conrad Twente Rally in Hengelo en omstreken.

Wil je foto’s bestellen? Volg dan deze link!

Wil je foto’s bestellen? Volg dan deze link!

De overwinning in de Conrad Twente Rally ging naar Erik van Loon en navigator Harmen Scholtalbers die in hun Subaru Impreza WRC een maatje te groot waren voor de rest. Op acht van de negen klassementsproeven wisten zij een snelste tijd op de klokken te zetten. De tweede plaats ging naar Jasper van den Heuvel, genavigeerd door zijn vrouw Martine van den Heuvel, die daarmee meer dan voldoende scoorde om het Nederlands Rally Kampioenschap 2015 in de wacht te slepen. Bob de Jong liet ook in Hengelo weer zien dat hij steeds beter uit de voeten kan met de Citroen DS3 R5 en reed naar de derde plaats.

Hans Weijs reed samen met navigatrice Jamilla van Altena naar de eerste plaats van de deelnemers die zich hadden ingeschreven voor het Short Rally Kampioenschap. Na twee wedstrijden te hebben moeten missen met een kapotte motor draaide de nieuwe krachtbon als een zonnetje en wist hij Ruurd Ochse met ruime marge te verslaan. Voor Ochse en de jarige Jan-Albert Bosscha kon echter opnieuw de Champagne ontkurkt worden. Net als afgelopen jaar zijn zij ook in 2015 de kampioenen in het Nederlands Short Rally Kampioenschap.

De foto’s op deze pagina zijn slechts een kleine selectie van de foto’s die zijn gemaakt tijdens de races van de Conrad Twente Rally in Hengelo. Ben jij op zoek naar foto’s van een bepaalde deelnemer? Neem dan contact op via het formulier en dan gaan wij kijken welke foto’s er beschikbaar zijn en kunnen wij melden onder welke voorwaarden je in bezit kan komen van deze foto’s.

Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.