Max Verstappen Formule 1 demo

Tijdens de Gamma Racing Day op TT-Circuit Assen deed Max Verstappen de harten van zo’n 87.500 autosport fans sneller kloppen. Een week na de vierde plaats die Max Verstappen had behaald tijdens de Grand Prix van Hongarije had hij de eer om zijn thuispubliek te trakteren op een spetterende demo met een Toro Rosso Formule 1 bolide.

Bekijk hieronder de foto’s van de demo van Max Verstappen tijdens de Gamma Racing Day

De Toro Rosso waarmee Verstappen zijn rondjes maakte in Assen was er een van de vorige generatie. Dat betekend dat er een huilende 2.4 liter V8 onder de motorbedekking schuil ging. Met het geluid zat het dus wel goed en ook Verstappen had er duidelijk zin in. Op volle snelheid kwam hij ronde na ronden met een tikje overstuur door de Geert Timmer bocht. Tot hij de auto voor de hoofdtribune stilzette en perfecte donuts begon te draaien, waarbij hij de speciale Pirelli demonstratie banden in rook liet opgaan. Het enorme enthousiasme bij het publiek toonde aan dat autosport nog steeds leeft in Nederland.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.