DNRT Racing Days 1 2014 – Endurance

De eerste ronde van het DNRT Endurance seizoen vond plaats op 12 april. Tijdens de DNRT Racing Days 1 op Circuit Park Zandvoort zagen naast de vertrouwde Seat’s Ibiza TDi en Volkswagens Golf TDi ook het debuut van de Mazda Endurance Challengers Mazda MX5 en de Toyota GT86 opgebouwd door Bas Koeten Racing.

EDFO_RD1-14_07 april 2014-14-20-47__D1_4279- DNRT Racing Days 1 - EnduranceDe winst in de openingsronde van het DNRT Endurance serie ging naar twee BMW’s die een ‘koppelrace’ reden. De startnummers 303 en 356 wisten in de vijf uur lange race 132 ronden af te leggen. Bijna twee minuten achter de winnaars eindigde de eerste auto die de race solo reed. Het was de Volkswagen Golf TDi van Duits Racing. De derde plaats was voor de Volkswagen Golf van Accord uitzendbureau.

Bekijk hieronder de foto’s van de eerste DNRT Endurance race van 2014!

EDFO_RD1-14_07 april 2014-15-50-44__D1_4585- DNRT Racing Days 1 - EnduranceOp de vierde plaats eindigde de eerste van de ‘nieuwelingen’. De Toyota GT86 Cup by Bas Koeten Racing liet ijzersterke rondetijden noteren en is een mooie aanvulling op het DNRT Endurance startveld. Dat is ook de Mazda MX5 van de Mazda Endurance Challengers. Zij hadden tijdens deze eerste race nog wel te kampen met een aantal kleine kinderziektes. De remmen gaven nog enkele problemen en ook duurden de pitstops te lang omdat de benzine te langzaam doorliep van de jerrycans in de tank. De Mazda Endurance Challengers zouden hun eerste race als negende finishen.

De op deze pagina geplaatste foto’s zijn slechts een kleine selectie van de foto’s die zijn gemaakt tijdens de eerste DNRT Endurance race 2014. Ben jij op zoek naar foto’s van een bepaalde deelnemer tijdens de eerste endurance van 2014? Neem dan contact op via het formulier en dan gaan wij kijken welke foto’s er beschikbaar zijn en kunnen wij melden onder welke voorwaarden je in bezit kan komen van deze foto’s.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.