DNRT Finale Races 2014 – Endurance – Circuit Park Zandvoort

Zondag 12 oktober werd de ultieme reddingspoging gedaan voor de DNRT Endurance racerij. Bij de races door het jaar heen stonden er gemiddeld tussen de 15 en 20 equipes per racedag een de start, veel te weinig natuurlijk om rendabel een race te kunnen organiseren. Voor de finale race hebben teams, rijders en organisatie de handen ineen geslagen om er een waar racefeest van te maken.

Met ruim 50 equipes aan de start mag deze poging om een racefeest te organiseren met recht een succes worden genoemd. Daarbij was er een mooie combinatie van teams en rijders die voor het eerst van de lange afstand racerij kwamen proeven en equipes die na lange of korte afwezigheid weer terugkeerden in de uithoudingsraces om hier opnieuw van te gaan genieten. Naast de races was er een leuk bijprogramma waarbij belangstellenden onder meer met een bus over het circuit konden en vertelde Jan Lammers in de hospitality tent van Bas Koeten Racing over de schoonheid van het lange afstands racen. Ook de Marshalls van de OCA werden in de watten gelegd. Zij konden in de pauze tussen de twee vier uurs races door genieten van een heerlijke lunch, eveneens in de tenten van Ferry Monster Autosport, Johan Kraan en Bas Koeten Racing. Alles bij elkaar een zeer geslaagde dag, die heeft bewezen dat de DNRT Endurance racerij nog niet dood is!

De hier getoonde foto’s zijn slechts een kleine selectie van de foto’s gemaakt door Edfo Fotografie tijdens de DNRT Endurance Finale Races 2014. Ben je opzoek naar foto’s van andere deelnemers of meer foto’s van een team of rijder? Neem dan gerust even contact op via het formulier op deze site. Dan gaan wij op zoek naar de plaatjes!

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.