DNRT Endurance Circuit Zolder 2013

Op 10 juli stond het tweede uitstapje van dit jaar van de DNRT Endurance teams naar het Belgische Circuit Zolder op het programma. De wedstrijd werd gewonnen door de BMW’s E30 met nummers 599 en 720 die samen een koppelrace reden. De overwinning in de VW Golf Endurance Cup ging naar de NKPP1 Golf van Bas Koeten Racing met Rob Gribbroek en Paul Posthumus aan het stuur.

Bij de nieuwe Seat’s ging de eerste prijs naar de Clouded Hosting Ibiza van Gerben van der Veen en Leen in ’t Veld. De strijd in de oude Seat klasse werd pas in de allerlaatste ronde beslist waarbij de overwinning na vele uren racen met een verschil van slechts 0,464 seconden naar Bart en Vanessa Bruggeman ging.

Bekijk hieronder een kleine selectie van de foto’s gemaakt tijdens het DNRT Endurance Race op Circuit Zolder. Natuurlijk zijn er veel meer foto’s gemaakt. Ben je op zoek naar foto’s van een coureur of team? Vraag er dan naar via het contact formulier, dan gaan wij de foto’s opzoeken en kunnen wij je melden onder welke voorwaarden je in bezit van de foto(s) kan komen.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de autosport.

Uitslag DNRT 7 uurs race Circuit Zolder 2013:

  1. Koppel 599 – 720 / BMW E30
  2. NKPP1 / VW Golf TDi
  3. Ferry Monster Autosport / VW Golf TDi
  4. Van den Broek Sport / VW Golf TDi
  5. MX 5 endurance / Mazda MX5
  6. 4Pet.nl / VW Golf TDi
  7. Koppel 674 – 742 / BMW E30
  8. Koppel 691 – 336 / BMW E30
  9. Clouded Hosting / Seat Ibiza
  10. BV Race by Bas Koeten Racing / Seat Ibiza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.