DNRT Racing Days II – Auto’s B 22 juni – Circuit Park Zandvoort

Zondag 22 juni reden de DNRT racers in de auto’s B groep tijdens de DNRT Racing Days II voor de tweede keer dit jaar hun wedstrijden op Circuit Park Zandvoort

In de Auto’s B categorie hebben we onder anderen de Ribank Mazda MaX5 Cup, de snelle Alfa’s van Squadra Italia, de Vrije Formule klasse, Volvo 360 Cup, Witmer & Odijk Westfield Cup en de Vrije Sportscar Klasse.

Bekijk op deze pagina een selectie van de foto’s van de DNRT Auto’s B tijdens de DNRT Racing Days II op Circuit Park Zandvoort. Uiteraard zijn er veel meer foto’s gemaakt dan we hier kunnen laten zien. Ben je op zoek naar foto’s van bepaalde coureurs of teams neem dan gerust even contact op via het formulier in de linker kolom. Dan duiken wij de fotomappen in om de foto’s er bij te zoeken en kunnen wij je ook melden op welke manier je in bezit kan komen van deze foto’s.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.