DNRT Finale Races 2013 – Auto’s B – Circuit Park Zandvoort

Op zondag 20 oktober stond de laatste DNRT racedag van 2013 op de kalender. Daarbij was de échte finale voor de Alfa’s uit de Squadra Italia. Na drie dagen volop actie op het Zandvoortse circuit vertrokken zij voor hun laatste race terwijl de zon steeds verder in zee zakte. Kort daarvoor waren de Saker World Finals al beslecht in het voordeel van Derwin Belt, die in de SPAA05 Saker net als in 2011 deze prijs wist te pakken.

DNRT Vrije Formule Klasse
DNRT Vrije Formule Klasse

In de DNRT Vrije Formule Klasse ging de overwinning in de twee races beide keren naar Nico Castrup. Eric Sliphorst wist in de Mazda MaX5 Cup twee keer te winnen waarmee hij ook de kampioenstitel veilig wist te stellen. Ook in de Volvo 360 Cup was er één coureur die twee keer won, namelijk Theo Knoop. Serge van Os scoorde in Squadra Italia optimaal, de coureur in een van de H&S Corse Alfa’s 155 mocht twee keer de hoogste trede van het podium bestijgen.

Bekijk hieronder de foto’s van de DNRT Finale Races!

Squadra Italia
Squadra Italia

Begin april 2014 zullen de motoren weer worden gestart voor een nieuw DNRT seizoen. Tot die tijd zal het in vele schuren, garages en professionele werkplaatsen bol staan van de werklust. Met als doel om met weer iets snellere auto’s in april bij het doven van de rode lampen op de startbrug zo snel mogelijk richting de Tarzan bocht te stormen.

 

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.