DNRT Racing Days 2 2014 – Auto’s A – Circuit Park Zandvoort

Vrijdag 20 juni was het dan eindelijk weer tijd voor de tweede afspraak in 2014 van de DNRT Auto’s A deelnemers op Circuit Park Zandvoort. Zoals gebruikelijk stonden er weer heel veel deelnemers in de DNRT E30 Cup aan de start. Ook voor de DNRT Sportklasse, Supersportklasse en Toerklasse waren er weer mooie startvelden.

Bekijk op deze pagina een selectie van de foto’s van de DNRT Auto’s A tijdens de DNRT Racing Days II op Circuit Park Zandvoort.

Uiteraard zijn er veel meer foto’s gemaakt dan we hier kunnen laten zien. Ben je op zoek naar foto’s van bepaalde coureurs of teams neem dan gerust even contact op via het formulier in de linker kolom. Dan duiken wij de fotomappen in om de foto’s er bij te zoeken en kunnen wij je ook melden op welke manier je in bezit kan komen van deze foto’s.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.