DNRT Racing Days 1 2014 – Auto’s A

Zes april stond bij een heleboel DNRT-ers rood aangekruist in de agenda. Op die zaterdag zouden ze namelijk de motoren op de startgrid op Circuit Park Zandvoort weer hoog in toeren mogen jagen, in afwachting tot het moment dat de lampen op de startbrug zouden uitschakelen. Een adrenaline moment dat de racers aan lange winter hebben moeten missen.

Jurgen Albert - Porsche - ADPCR - DNRT - Circuit Park Zandvoort
Jurgen Albert in zijn platte Porsche op Circuit Park Zandvoort

De gebruikelijke Auto’s A klasses waren weer actief. Dus dat betekende dat de E30 Cup, Porsche 944 Cup, ADPCR, B-18 Cup, Toer-, Sport- en supersportklasses hun opwachting weer maakten op het Zandvoortse asfalt. De Saker Challenge heeft daarbij de overstap gemaakt van Auto’s B naar Auto’s A en vergezelden het Supersport veld tijdens de openingsraces in 2014.

De op deze pagina geplaatste foto’s zijn slechts een kleine selectie van de foto’s die zijn gemaakt tijdens de eerste DNRT A racedag. 2014. Ben jij op zoek naar foto’s van een bepaalde deelnemer tijdens de DNRT Racing Days 1? Neem dan contact op via het formulier en dan gaan wij kijken welke foto’s er beschikbaar zijn en kunnen wij melden onder welke voorwaarden je in bezit kan komen van deze foto’s.

Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Wil je foto’s bestellen, klik dan op deze link!


Informeer ook eens naar de aantrekkelijke voorwaarden om Edfo Fotografie tijdens een evenement de fotografie van jouw team te laten verzorgen. Op deze manier kan je in bezit komen van een prachtige fotoreportage van jullie verrichtingen in de sport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.